Rašović: Još nije gotovo, ali biće sutra u Smederevu!

"Derbi je prošao, sada smo skoncentrisani na Smederevo. Važno je da na pravi način uđemo u tu utakmicu, titulu još nismo osvojili, ali verujem da ćemo taj poslednji korak napraviti sutra. U fudbalu ne postoji juče i znamo da Partizan od nas uvek zahteva pobede", rekao je Rašović na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

On je naveo da Smederevo igra bolje nego što to pokazuje plasman na tabeli. Partizanov sutrašnji rival čvrsto drži "fenjer" u svojim rukama i odavno je izgubio šanse za opstank u Superligi.

"Znamo kako igra Smederevo, pogotovo su dobri od dolaska novog trenera Ristovskog. Ne postoje lake utakmice u fudbalu i zato moramo da budemo maksimalno motivisani i da uz podršku navijača trijumfalno završimo posao", poručio je Rašović.

Trener Partizana je dodao da su uvek najteže utakmice pre i posle derbija, jer su igrači posle takvih mečeva fizički i psihički ispražnjeni.

Na pitanje novinara da li je već počeo da razmišlja o prelaznom roku i pojačanjima za narednu sezonu, Rašović je odgovorio:

"Imam svoje želje za prelazni rok kada su u pitanju igrači. Uveren sam da ćemo imati dobru ekipi i sledeće sezone, ali ne možemo previše da gledamo napred, jer nismo završili posao. Partizan ima veliki potencijal u mladim igračima i svi bismo želeli da oni ostanu nekoliko godina na okupu", zaključio je Rašović.

Utakmica 29. kola Superlige Srbije između Smedereva i Partizana igra se sutra od 17 sati u Smederevu.

(Tanjug)

Pogledajte još