Stojadinović: Ne pada mi na pamet da podnosim ostavku!

Raslojavanje u aktuelnoj upravi crveno-belih je počelo i vrlo je moguće da će po završetku Superlige doći do promena na Marakani.

Uprava Crvene zvezde zamerila je Zoranu Stojadinoviću na slabim pojačanjima tokom zime, kao i lošoj taktici trenera Rikarda Sa Pinta u derbiju. Pojedinci su pokušali da se mešaju u rad trenera, što Stojadinović nije dozvolio.

Opet, s druge strane, navijačima crveno-belih nije jasno kako je startna postava Zvezde koju je spremio Portugalac nekoliko dana pred derbi bila viđena na pojedinim portalima, pa sumnjaju da u upravi sedi krtica koja radi protiv interesa kluba.

"Ne pada mi na pamet da podnosim ostavku! Niti sam posle sednice Upravnog odbora shvatio da bilo ko od čelnika kluba traži moju glavu. O tome nije bilo ni reči. Smatram da smo Sa Pinto i ja napravili veliku stvar za ovih nekoliko meseci. S minus 11 bodova stigli smo do borbe za titulu, ali smo derbi, nažalost, izgubili", istakao je Stojadinović.

Direktor je potom dodao:
"Nisam se rodio s funkcijom. Otići ću sam kad budem radio loše. Posle svega što smo učinili, mislim da smo Sa Pinto i ja uradili veliku stvar za Zvezdu."

Upravni odbor kluba je formirao tri komisije, a u sportskoj, pored Slaviše Kokeze, Aleksandra Antića i Blaža Raosavljevića, nema Zorana Stojadinovića.

"Sve komisije koje mogu da doprinesu boljitku rada kluba su dobrodošle. Pozdravljam tu odluku Upravnog odbora. Olakšaće mi posao" zaključio je Stojadinović.

Izvor: Kurir

Pogledajte još