Snimak seksualnog zlostavljanja devojčice na "Diznijevom" kruzeru (VIDEO)

0

Na Internetu se pojavio snimak sa sigurnosne kamere na "Diznijevom" kruzeru na kome se vidi momenat kada konobar Milton Braganca (33), optužen za zlostavljanje 11-godišnje devojčice, ulazi s njom u lift, gde ju je navodno dodirivao po grudima i nasilno je poljubio u usta.
Milton Braganca je priznao da je dodirivao devojčicu

Milton Braganca, 33-godišnji Indijac iz Goe, okrivljen je da je napao devojčicu još u Port Kanaveralu, Floridi, pre nego što je kruzer isplovio na petodnevno putovanje do Bahama.

Pošto vlasti na Floridi nisu bile kontaktirane, osumnjičeni je ostao na brodu do kraja puta, a policija na Bahamima ga je pustila da se vrati u svoju zemlju, što je naišlo na oštre reakcije američkih vlasti i javnosti.

Tokom ispitivanja na Bahamima, Milton Braganca je priznao da je dodirnuo devojčicu po grudima. Ali pošto je dva dana posle incidenta devojčicina baka, koja je s njom bila na putu, rekla da ne želi da slučaj bude ispitivan, Braganca je pušten i pobegao je u Indiju.

Policija u Floridi trvrdi da bi američke vlasti i dalje ispitivale slučaj uprkos mišljenju devojčicine porodice, a da optuženi svakako ne bi bio pušten da se vrati u domovinu.

Izvor: BLic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.