Sudija u pritvoru, golman zadobio lake telesne povrede

0

Policijska uprava u Kragujevcu potvrdila je jutros da je odredila meru zadržavanja u trajanju do 48 sati Saši Stefanoviću (43) iz Niša, sudiji finalne utakmice Prve Futsal lige Srbije, između kragujevačkog "Ekonomca" i "Marbo Intermeca" iz Beograda.

Kako je navedeno u saopštenju, „postoji osnovana sumnja da je Stefanović, pri kraju prvog poluvremena, dok je igra bila u prekidu, prišao golmanu „Ekonomca“ Miodragu Aksentijeviću i zadao mu udarac glavom u predelu lica“.

U Kliničkom centru je konstatovano da je Aksentijević zadobio lake telesne povrede, a u saopštenju se navodi i da će Stefanović, po isteku mere zadržavanja, uz krivičnu prijavu, biti sproveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Kragujevcu.

Policija je saopštila da će prekršajnu prijavu podneti protiv B.S.(29) iz Beograda, zbog narušavanja javnog reda i mira, zato što je juče, po izlasku iz sprotske hale „Jezero“ u Kragujevcu, gde je igrana finalna utkamica između „Ekonomca“ i „Marbo Intermeca“ vređao sudije te utakmice i upućivao im pretnje.

(Tanjug)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.