Fejsa: Verujem u plasman na SP sve dok postoje šanse

"Mi smo tu da verujemo, idemo do kraja i na pobedu u svakoj utakmici. Uvek može bolje, motiva uvek imamo i najvažnije je da sami verujemo u sebe. Videće se na kraju šta će biti i kako ćemo završiti", rekao je Fejsa novinarima u Staroj Pazovi.

Reprezentacija Srbije posle šest utakmica u kvalifikacionoj Grupi A zauzima treće mesto na tabeli sa sedam bodova i ima šest manje od Belgije i Hrvatske.

Naredni meč u kvalifikacijama Srbija igra 7. juna od 20.45 u Briselu protiv Belgije. U prvoj utakmici, u Beogradu, ekipa Siniše Mihajlovića izgubila je od Belgije sa 0:3.

"Videli smo u prvoj utakmici u Beogradu da možemo da igramo sa njima, da možemo da ih dobijemo. Oni su stvarno dobri, ali i mi imamo kvalitet", rekao je Fejsa.

Fudbaler grčkog Olimpijakosa je kazao da je prezadovoljan sezonom u svom klubu.

"Pored toga što smo osvojili titulu i Kup prezadovoljan sam jer sam igrao standardno na proleće, sviđa mi se život u Atini. Imam još dve godine ugovora sa Olimpijakosom, ne žurim nigde i kada se dobro odmorim videću šta dalje", rekao je Fejsa.

Grčki mediji su preneli da je Olimpijakos zainteresovan za fudbalera Anderlehta Milana Jovanovića, a Fejsa je rekao da bi bilo lepo da on dođe u klub, ali "da se svaki prelazni rok priča o tom transferu, pa se ništa ne dogodi".

Beta

Pogledajte još