POTEZ OČAJNIKA: Filip napravio telenovelu na Farmi (VIDEO)

Odlučio je da uzvrati. Ljubomorko Filip Panajotović, lepši i zgodniji duplikat Nemanje Stevanovića, rešio je da preokrene igru.

Svestan da je uprskao stvar odavanjem sopstvene nesigurnosti, Filip se dosetio kako da ulogu ljubomornog muškarca zameni ulogom žrtve ljubomore. Ništa originalno, i muškarci i žene koji kubure sa samopouzdanjem, često pokušavaju da sebi olakšaju zamenom pozicija sa partnerom.

Filip je u nameri da napravi Staniju ljubomornom izjavio da ga bivša devojka Jovana prati u stopu i time doveo u krizu čak i prijateljstvo sa "kumom", Danijelom Alibabićem, koji je sa Jovanom... malo je reći - blizak.

“Sam si svestan da bežim od tebe sve vreme. Tebi je sujeta povređena i to što radi je mizerno i bedno. Ja se klonim tebe, ne znam šta si ti umislio” - rekla je Jovana Filipu kada je privedena na suočavanje kojem su prisustvovali i Stanija i Danijel.

Maneken je napravio loš potez jer je umesto samokontrole izabrao da napravi zaplet klasičan za sapunice.

M.N

“Sam si svestan da bežim od tebe sve vreme. Tebi je sujeta povređena i to što radi je mizerno i bedn...

Originalno objavljeno na stranici www.svet.rs/najnovije-vesti/sapunica-na-farmi-filip-pravi-staniju-ljubomornom-tvrdi-da-ga-jovana-prati © svet

Pogledajte još