Mijailović: Vojvodina prilika da popravimo utisak

0

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Mijailović rekao je danas da je važno da njegova ekipa zabeleži pobedu u poslednjem kolu Super lige Srbije protiv Vojvodine kako bi „bar donekle popravili utisak“ kod navijača.

„Poslednji meč u sezoni ostaje u najdužem sećanju i pamti se tokom pauze. Zbog toga nam je važno da zabeležimo dobar rezultat i bar donekle popravimo utisak i iskupimo se kod naših navijača posle dva uzastopna poraza“, rekao je Mijailović za sajt kluba.

On je kazao da u utakmici protiv Vojvodine igrači, posle dužeg vremena, neće osećati pritisak.

„Istina je da ne možemo ni gore ni dole na tabeli, što nam ne daje za pravo da se opustimo. Naprotiv, posle duže vremena ne osećamo pritisak i nadam se da ćemo odigrati utakmicu koja će zadovoljiti sve ljubitelje fudbala“, kazao je Mijailović.

Trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu juče je raspustio najveći deo prvog tima, pa će tako u Novom Sadu igrati i fudbaleri iz omladinske škole.

„Siguran sam da se momci neće uplašiti i da će uz nas nekoliko uslovno rečeno starijih igrača pružiti maksimum koji će biti dovoljan da se pobedom oprostimo od ove turbulentne sezone“, kazao je Mijailović.

Utakmica između Vojvodine i Crvene zvezde igra se u Novom Sadu u nedelju od 17 sati.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.