ŠOK: Stanija abortirala pre povratka na Farmu?

Izvor blizak dnevnom listu Kurir donosi nove informacije u vezi s tim šta se prošlog ponedeljka dešavalo sa starletom: "Lekar je najpre ustanovio da je Stanija trudna, pa je ona u dogovoru sa produkcijom ujutru odvedena u jednu kliniku u Beogradu, gde je stigla sa prekrivačem preko glave kako je drugi pacijenti ne bi prepoznali. Ordinacija je ispražnjena zbog nje, i nije bilo nikoga sem ljudi neophodnih za zahvat. Nakon razgovora, Stanija je tražila prekid trudnoće što je i učinjeno."

Kako se dalje navodi abortus je urađen na njen zahtev.

Stanija se nijednog trenutka nije dvoumila oko prekida trudnoće: "U klinici su morali da je zadrže zbog cele procedure i uspavljivanja tokom zahvata. Kada se probudila bila je uplašena i raspitivala se o tome kakva je procedura dalje. Staniji su rekli da mora strogo mirovati i da izbegava bilo kakve poslova, kao i da će sve što je urađeno biti čuvano kao tajna. Kako sam čuo, čak nije ni zavedeno u knjige da je urađen abortus već su sve upisali kao nešto drugo, a šta, ne znam tačno."

Iz Stanijine porodice dematuju ove informacije ostajući pri tome da je starleta imala običnu upalu jajnika. Stav produkcije je identičan.

Ukoliko su izjave Kurirovog izvora tačne, starleta bi zaista morala da bude potpuni monstrum jer se par sati posle "abortusa" ponašala kao da se ništa nije dogodilo.

Kurir / M.N

Pogledajte još