Sa Pinto: Verujem u Zvezdinu decu

"Verujem u ovu decu, u njihovu profesionalnost i u njihovu posvećenost. Šansu će dobiti oni koji nisu puno igrali i omladinci. Finansijska situacija u klubu nam ne dozvoljava da uz pomoć novca budemo konkurentni na tržištu i zbog toga se moramo osloniti na naše mlađe kategorije", rekao je Sa Pinto novinarima u Beogradu.

Sa Pintu je kazao da njegove izabranike u utakmici sa Vojvodinom očekuje drugačija utakmica, ali da je cilj u tom meču ostao isti kao u predhodnom periodu.

"Sutra nas očekuje drugačija utakmica, poslednji meč u šampionatu i pitanje osvajača je rešeno, ali nama je cilj i dalje isti. Uvek idemo na pobedu, moramo da damo sve od sebe, pa tako i u sutrašnjem duelu. Idemo u goste protiv izuzetno dobrog protivnika, imaju dobru sezonu iza sebe", rekao je Sa Pinto.

Šef stručnog štaba 'crveno-belih' kazao je da će cela ekipa nakon utakmice sa Vojvodinom biti na raspustu.

"Sezona je bila duga i naporna i igračima je potreban odmor. Novo okupljanje ćemo najverovatnije zakazati za 17. ili 18. jun, jer nas vrlo brzo očekuju utakmice u kvalifikacijama za Ligu Evrope", kazao je Sa Pinto.

Fudbaler Crvene zvezde Vukan Savićević rekao je da podmlađena ekipa vicešampiona Srbije sutra želi da pokaže svoj puni potencijal, kao i da u klubu mogu da računaju na njih u budućnosti.

"Radujemo se utakmici sa Vojvodinom, jer su one uvek bile zanimljive i kvalitetne. Trudićemo se da dokažemo i navijačima i treneru da Crvena zvezda u budućnosti može da računa na nas", istakao je Savićević.

Utakmica 30. kola Super lige između Vojvodine i Crvene zvezde igraće se sutra od 17.00 na stadionu Karađorđe

Beta

Pogledajte još