FARMA MRŽNJE: Ko je gde rođen i gde pripada? (VIDEO)

Vređanje na nacionalnoj osnovi se nastavlja. Kolovođa govora mržnje je i dalje Vesna Rivas zbog čijih uvreda je jedan farmer završio u bolnici.

Ovoga puta meta je bila starleta Stanija Dobrojević.
U okviru zadatka Proslava dana mladosti (25.maj) farmeri su morali međusobno da podele uloge i razvrstaju se po bivšim republikama SFRJ.

Zemunska radikalka Vesna RIvas izjavila je da ona može da bude samo Srpkinja i da čak ni u igri ne pristaje da bude bilo šta drugo. Pritom je nekoliko puta opomenila Staniju da ona "pripada Hrvatskoj".

Budući da je otac popularne starlete poginuo tokom rata u Hrvatskoj, Stanijine reakcije bile su burne i emotivne: "Vesna, prekini, ne znaš moju životnu priču, zato začepi ženo jedna. Začepi, sram te bilo, a i mislim da znaš priču, nemoj to da mi radiš."

Vesna nije odustala od napada lansirajući tezu da se nacionalnost svake osobe određuje po teritoriji gde je rođena. "Stanija, ti nisi Srpkinja jer si rođena u Hrvatskoj!" - zaključila je farmerka koja je rekorderka po broju svađa na ovom imanju.

Produkcija nije reagovala ni na drugi ispad Vesne Rivas motivisan diskvalifikacijama na nacionalnoj osnovi. Ma koliko sve te izjave bile izvedene u zavijenoj formi jasno je da ova farmerka ljudima određuje vrednost po nacionalnoj pripadnosti ali i seksualnoj orijentaciji ukoliko se prisetimo njenih obračuna sa Filipom Mitrovićem.

M.N

Pogledajte još