Sa Pinto: Sudija se šalio sa mojim igračima!

0

Trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto rekao je da je nezadovoljan suđenjem u današnjoj utakmici u kojoj su njegovi fudbaleri izgubili u Novom Sadu od Vojvodine sa 3:0 u poslednjem kolu Super lige.

„Moj prvi utisak je da se sudija na utakmici šalio sa mojim igračima. Izveli smo mlad tim, kao što smo i najavili, i jasno je bilo da je Vojvodina kvalitetnija u ovoj situaciji i da bi nas pobedila i bez pomoći sudije“, preneo je Zvezdin sajt reči Sa Pinto posle utakmice.

Portugalac je kazao da su se svi na stadionu smejali kada je sudija Nenad Đokić svirao penal za Vojvodinu u prvom poluvremenu.

„Nije mi jasno zašto je deliocima pravde bilo potrebno da se ovako ponašaju. Kada je sviran penal, svi na stadionu su se smejali, a igrači su mi i pored toga na poluvremenu govorili da ne mogu da igraju jer ih sudija stalno ometa u tome“, kazao je on.

Sa Pinto je rekao da je Vojvodina ipak zasluženo pobedila.

„Vojvodina je zasluženo pobedila, 3:0 su slavili i u utakmici u prvom delu sezone, samo kažem da bi do pobede možda došli na teži način da su svi akteri meča bili na nivou“, rekao je Sa Pinto.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.