Đurić: Slavićemo šest noći i 25 dana!

"Lepo je biti na čelu kluba koji može da kaže: šest godina – šest titula. Radili smo naporno šest godina, a ova je bila posebno teška. Imali smo plus 11 i došli na plus dva. Osećali smo veliki pritisak, ali se Partizan digao. Pred nama su novi putevi, jedan je odbrana titule, a drugi Evropa, koja treba da bude prioritet", rekao je Đurić u bašti restorana na stadionu Partizana.

Crno-beli su pobedom protiv Spartaka u poslednjem kolu Super lige sa 5:0 povećao prednost na kraju sezone na čak 11 bodova u odnosu na "večitog" rivala Crvenu zvezdu, koja je drugoplasirana.

Upitan koja mu je najdraža titula, Đurić je rekao da "najdraža tek treba da dođe" i da se nada da će se ona slaviti sledećeg maja.

"Svi si pričali da ćemo predati titulu, većina je nažalost i poverovala u to, ali se Partizan izdigao iznad svega. Partizan je gladan trofeja, hoćemo i osmu i 10. titulu za redom", kazao je on.

Na pitanje koji mu je bio omiljeni trenutak ove sezone, predsednik Partizana je rekao da je to kada je Miloš Jojić dao gol u "večitom" derbiju Crvenoj zvezdi za pobedu od 1:0 u 28. kolu Super lige.

"Bilo je to najlepše i najslađe i hvala Jojiću na tome", naveo je Đurić.

Na pitanje koji su planovi za dalje, Đurić je odgovorio: "Slavićemo šest noći i 25 dana".

Prisutnima se obratio i kapiten crno-belih Saša Ilić, koji je rekao da je "ubeđen da će Partizan i sledeće godine slaviti titulu", a upitan da li će ponovo držati govor kazao je da "će biti tu".

Partizan je ove sezone došao do ukupno 25. titule u istoriji kluba.

Beta

Pogledajte još