Pismo ostavljenog Bosanca – Kuću sam na tebe potrošio

0

Postalo je uobičajeno da se na društvenim mrežama objavljuju razni statusi koji naas nasmeju do suza. Tako se Fejsbukom poslednjih dana šeruje poruka jednog Bosanca kojeg je ostavila devojka. U veoma zanimljivom postu iskreno joj je rekao da ju je mnogo voleo i da je plakao, ali da će je sigurno preboleti.

Pročitajte pismo ostavljenog Bosanca: „Baš ti hvala što si me ostavila. Ono baš ti hvala.Znaš li ti koliko sam ja samo tebe volio, al hajd nećemo to uzimati u obzir, uzet ćemo jednu drugu stvar. Znaš li koliko sam kredita potrošio na tebe, pa šalji, pa zovi, pa poruke, pa opet šalji, za te pare mog'o sam coklu u kuće izlit'.

Ono što sam plak'o za tobom, mogo sam mami na njivi pomoć sijat, a i ona tvoja jaranica da Bog da naopako obukla cipele.

Svaki put se vukla za nama i pila kafe i sokove na moj račun, pojela je 2 kg luka, a zamisli tek ćevapa kolko to izađe, još svaki put kupi kiselu „žgaravica me muči“. Muči nju mozak.I one žvake svako normalan žvače „sumrak“ (Eclipse), a vi hoćete one Arvejs. Još insan što bi ostavio za poslije, kaže „Daj 2, k'o na reklami“.

Da Bog da nikad reklame u svom životu ne vidjela više !

I zaboravit ću te, viđaćeš!“

Izvor: KURIR

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.