Horoskop i zdravlje: Vodoliji je slaba tačka srce, Blizancima pluća

Ovna muče glavobolje

Ovan je sklon razmišljanju i preteranom analiziranju pa ga zato najviše muče bolesti glave. Najčešće ima problema sa glavoboljom, muči ga škripanje zubima, a neretko mu brige izazivaju crvenilo i osip na licu.

Uši su bolna tačke za Bika

Bikom vlada Venera koja kontroliše grlo i rad vilice i utiče na proizvodnju insulina. Pripadnike ovog znaka najviše muče upale grla, štitne žlezde i ukočenost vrata, a često imaju problema s upalama i infekcijama uha.

Blizanci su osetljivi na bolesti disajnih puteva

Znakom Blizanaca vlada Merkur koji kontroliše disajne puteve i mišiće. Blizanci su stalno u pokretu pa su skloni upalama tetiva, a najviše problema im zadaju hronični kašalj, česte prehlade, bronhitis i bolovi u ramenima. Trebali bi izegavati pušenje i boravak u zadimljenim prostorijama koje mogu dodatno pogoršati njihove upale.


Rak ima problema sa varenjem

Emotivni Rak je jako osetljiv na svoje i tuđe probleme pa je sklon problemima sa varenjem i bolovima u trbuhu. Njegova tuga i ljutnja povezuju se sa varenjem i pojačanim želučanom kiselinom.

(old_image)

Lav treba da pripazi na srce i kičmu

Samopouzdanom Lavu najviše stresa izazivaju problemi sa srcem i cirkulacija, kao i bolovi u leđima. Upravo bi zbog toga pripadnici tog znaka trebalo da pripaze na holesterol, izbegavaju masnu hranu i vežbama očvrsnu kičmu.

Devicu muče čirevi i alergije na hranu

Baš kao i Blizancima, Merkur vlada i Devicom. On kontroliše sistem za varenje, pa su za užurbanu Devicu koja istovremeno rešava više stvari, česti čirevi na želucu, alergije na hranu, bol u trbuhu i zatvor.

Vaga ima slabu bešiku

Venera vlada Vagom i utiče na rad bešike i bubrega. Pripadnici ovog znaka skloni su neumerenom jelu i piću pa ih muči često mokrenje, pesak u bubregu i njihov nepravilan rad koji može izazvati anemiju.

Škorpija muku muči sa infekcijama bešike i dijebetesom

Negativne emocije i pesimizam koji su karakteristični za Škorpiju mogu da utiču na njegovo zdravlje, naročito na libido, rad bešike i bubrega. Muške pripadnike ovog znaka muče infekcije bešike i dijebetes, a ženski pripadnici imaju bolne menstruacije.


(old_image)

Strelcu su jetra i kičma slaba tačka

Jupiter koji dominira Strelcem kontroliše kukove, butine, kičmu i jetru zbog čega su pripadnici ovog znaka skloni širokom spektru bolesti, od reume, artritisa do problema sa izlučivanjem. Zbog osetljive jetre preporučuje im se izbegavanje alkohola..

Jarac treba da pripazi na kosti

Uporni Jarac muku muči sa slabim kostima, bolovima u kolenima, zubima i zglobovima. Pripadnici ovog znaka skloni su artritisu i osteoporozi, a povrede su njihova svakodnevica.

Vodoliju muče srce i limfni čvorovi

Užurbani Vodolija nikad nema vremena za opuštanje što utiče na njegovo zdravlje. Pripadnici ovog znaka skloni su artritisu, imaju problema sa srcem i natečenim limfnim čvorovima, proširenim venama, astmom i alergijama.

Ribe imaju slab imunitet i bolove u nogama

Kod osećajnih Riba emocije imaju glavnu reč što ima veliki uticaj na imunitet. Što se lošije osećaju, to im imunitet više pati pa su podložnije različitim bolestima, a najviše ih muče bolovi u nogama i kurje oči.

(Izvor: 24sata )

Pogledajte još