Zvezde Granda povređeni u saobraćajki: Na Dinču i Slobodana naleteo kombi

Kako "Kurir" saznaje, vozač teretnog vozila je izazvao saobraćajku, a u "audiju 6", pored pevača, bilo je još dvoje ljudi. Svi su prebačeni u bolnicu u Suboticu, a kako "Kurir" saznaje, prošli su sa lakšim povredama, imaju hematome i nalaze se na ispitivanju.

Za volanom "audija", nezvanično, sedeo je vozač Milan. Mladi peveči su krenuli na nastup u Beč, koji je zbog saobraćajke otkazan.

Pevač Slobodan Vasić je nedavno na Fejsbuku otkrio da ima novu devojku i da je reč o Milici Ivančević iz Novog Sada. Mladi pevač iz Subotice objavio je njihove zajedničke fotografije na društvenoj mreži, a nekoliko statusa posvetio je upravo novoj izabranici.

- Jedina si prava osoba, ulepšala si mi život, probudila mi ponovo želju da volim, da se zaljubim, da posvetim sebe maksimalno i da te čuvam najviše na svetu! Jer si to zaslužila! Moj dobri anđeo, Milica Ivančević. Nisi više anonimna, ljubavi moja - napisao je Vasić.

Milan Dinčić Dinča
je doveden u vezu sa Oljom Bajrami zbog dueta "Promaja u glavi". Pričalo se da su u nekoj šemi i da je to pozadina njihove saradnje. Međutim, oni su demantovali te priče, nadvodeći da ne postoji ništa osim prijateljstva i poslovne saradnje.

- Očekivao sam takve priče, pa se na njih preterano ne osvrćem - rekao je Dinča.

Podsetimo, u februaru su, takođe, tri Zvezde Granda imale saobraćajku.

Naime, posle humanitarnog koncerta u novosadskoj hali “Spens” dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su lakše odnosno teže povređeni Stefan Petrušić, Ana Sević i Vanja Mijatović. Nesreća se dogodila kada je automobil, za čijim volanom je bio Stefan Petrušić, na neosvetljenom delu autoputa, naleteo na takođe neosvetljene i neobeležene betonske stubove za buduću naplatnu rampu.

Izvor: Kurir

Pogledajte još