SNS: Đilas pokazuje ''vidovnjačke sposobnosti''

"Srpski naprednjaci veruju da građani Zemuna neće, kao ni do sada, uzeti za ozbiljno ovaj nalet Đilasove "sajens fikšn" inspiracije", navedeno je u saopštenju naprednjaka.

Lider DS Dragan Đilas je ranije danas, u okviru predizborne kampanje za lokalne izbore u Zemunu, rekao da je siguran da građani te opštine "ne žele više da imaju predsednika kao što je sadašnji koji će više od milion evra da da Fudbalskom klubu Zemun gde je predsednik, umesto da uloži te pare u obdaništa, škole i vrtiće".

"Ovaj majstor manipulacije, umesto da Beograđanima saopšti koliko je zadužio grad, koliko je koštao most na Adi, sa pristupnim saobraćajnicama, i koliki je dug gradskih javnih preduzeća, bavi se nagađanjem, što je, doduše, i nivo Demokratske stranke. Bilo bi bolje da nas obavesti koliko se, i na koji način, uvećala njegova imovina, od kako je postao gradonačelnik", navodi SNS.

Kako dodaju "mašinac-marketing majstor Dragan Đilas se i do sada služio čudnim matematičkim tehnikama, a sada je nadmašio samog sebe".

Iz SNS poručuju da je Đilas do sada odlično pokazao građanima "koliko radi u njihovom interesu, a koliko u svom ličnom i uskostranačkom, tretirajući ih kao građane drugog reda".

Izvor: Kurir

Pogledajte još