Vučić: Zaštitni znak SNS borba protiv korupcije i kriminala

Vučić je, na preizbornom mitingu SNS za lokalne izbore u Zemunu, rekao da ne može da kaže da će moći da se ispitaju apsolutno sve privatizacije, niti da se sprovede apsolutna pravda.

"Ali one koji su glavne i ključni krivci za ovakvo uništavanje Srbije, koji su se na protivpravan način toliko obogatili da ne znaju šta će sa tim novcem, a da ostatak ne zna kako da preživi, obećavam da će odgovarati ako ni zbog čega drugog onda zbog zakona i pravde i da više nikome ne padne napamet u ovoj zemlji da pljačka i krade svoje građane", rekao je Vučić.

On je ocenio da je najveći problem, što se vidi u Zemunu, nezaposlenost, ističući da će se posebno posvetiti njegovom rešavanju u narednom periodu . Prema njegovim rečima, potrebno je apsolutno sadejstvo i republičkih i lokalnih vlasti da svi zajedno rade u formiranju pre svega privatnih komapanija, koje će biti profitabilne i koje će zapošaljavati građane.

On je ukazao da jedino pojačanom privrednom aktivnošću možemo da sačuvamo ono što imamo i unapredimo šanse za budućnost.Vučić je podvukao da su dva ključna problema sa kojima se vlada suočila - korupcija i kriminal i rešavanje pitanja KIM.

"U borbi protiv korupcije i kriminala naša odlučnost je nepobediva, a nulta tolerancija tom zlu je jedino što ćemo sprovoditi"
, poručio je lider SNS.

Govoreći o KIM, Vučić je kazao da je to "nasleđen problem koji pokušava da se reši u interesu našeg naroda, ali i da ostanemo deo sveta, da bi imali zagarantovanu budućnost za našu decu".

On je naveo da građani vide osnovnu razliku posle 10 meseci rada nove vlade, između SNS i svih ostalih, rekavši da ta stranka ne beži od problema, ide im u susret i rešava ih.

"Ako neko misli da može bolje, neka traži izbore, ali se plašim da ne kukaju kao posle izbora u Kosjeriću",
naveo je Vučić.

Prema njegovim rečima, SNS se učvrsila na 48 odsto poverenja građana jer su ljudi uvideli razliku između nje i drugih stranaka. Pozivajući građane da izađu na izbore, Vučić je naglasio da ne očekuje ništa manje od 40 odsto poverenja građana i na izborima u Zemunu.

(Izvor: Kurir )

Pogledajte još