Virtuelna Srbija: Još 4 rijalitija do kraja godine

0

Posle „Farme“ – „Farma“. A u predahu od imanja u Lisovićima još dva nova rialitija na ružičastoj televiziji: „Krstarenje“ i „The voice“. Da ne bude dosadno, tu je i B92, koji će od jeseni ponovo krenuti sa VIP „Veliki brat“.

Najjeftiniji TV projekat ili najveća gledanost, tek čelnici televizijskih kuća se utrkuju ko će ponuditi gledaocima više rialiti programa. Dok jedni čuvaju stoku u Lisoviću, drugi se svađaju i vređaju na Košutnjaku, treći će pak, kako saznajemo, to sve raditi na luksuznoj jahti…

„Farma 4“ se još neće ni završiti (kraj je 4. jula) a na Televiziji „Pink“ će krenuti novi rialiti „Krstarenje“ (od 1. jula, traje dva meseca). Zamišljen je tako da se radnja dešava na brodu koji plovi Jadranom, a u njemu će svi učesnici biti u bikiniju.

Golotinju će nam demonstrirati 24 sata dnevno mladići i devojke iz zemlje i regiona. Prema scenariju, osoba koja bude eliminisana iz rialitija moraće da napusti brod.

Odmah po završetku “Krstarenja”, počeće i “The Voice”, muzičko takmičenje na istoj televiziji, koje je izuzetno gledano u Americi i Velikoj Britaniji, a prati neafirmisane, talentovane ljude koji žele da se proslave kao pevači.

Paralelno sa ovim programom, na B92, takođe početkom septembra, počinje regionalni “Veliki brat”, koji će trajati tri meseca, sve do Nove godine.

I Televizija „Pink“ ima konja za trku, te baš kada se završi “The Voice”, planirano je da počne ni manje ni više nego “Farma 5”. Ako su nam rialitiji i nedostajali, ove godine nadoknadićemo sve.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.