„Slejer“ šalje pozdrave fanovima u Srbiji! (VIDEO)

Takođe, Tom Araja i Keri King poslali su obaveštenje da se Pol Bostaf pridružio bendu kao stalni bubnjar. Bostaf počinje da svira sa bendom od 4. juna, na prvom koncertu Slejerove ovogodišnje turneje u Varšavi. Geri Holt i dalje će biti gitarista umesto nedavno preminulog Džefa Henmana. Ovogodišnja turneja broji 35 datuma među kojima se nalazi veliki broj glavnih letnjih festival u Evropi, Istočnoj Evropi i Južnoj Americi u periodu od juna do oktobra.

Pol je odličan bubnjar i dobar prijatelj i izuzetno smo srećni što je odlučio da se pridruži bendu”, rekao je Tom Araja i dodao:

I dalje smo tužni zbog gubitka Džefa, ali ne želimo da razočaramo naše fanove u Evropi i moramo da idemo dalje… A to nam olakšava što je Paul ponovo u bendu.”

Novi-stari bubnjar ne krije uzbuđenje što se ponovo pridružio „Slejeru“.

Proveli smo deset godina zajedno, odlično se zabavljali, napravili dosta sjajne muzike, tako da je ovo za mene povratak kući.”

Karte za koncert koji će se održati 25. juna u Kombank Areni se još dva dana mogu nabaviti po ceni od 1.900 dinara, nakon čega će koštati 2.200 dinara.

J.R.N.

Pogledajte još