Šest tipova sponzoruša

Kliše
Stvarno jeste plava i nosi "push up" i dekolte u dva popodne. Stvarno jeste tinejdžerka i stvarno sluša Karleušu. Ipak, ona samo želi da bude sponzoruša, a to u osnovi nije. Maksimum što će ikada izvući je besplatno piće i crta kokaina. Prišljamčiće se nekom mladom političaru i to je to. Na kraju će se ipak smuvati sa nekim klincem koji nema para, jer ne možeš želeti ono što nisi video. Ona pare nikada nije ni videla, tako da će se oduševiti i majicom, ali ni to neće dobiti.

Tatino dete
Tata joj je oduvek sve kupovao, pa će to raditi i njen dečko. Ne zato što je sponzoruša, nego zato što je tako navikla. Žene su slatke, a muškarci to plaćaju. Po njoj, tu nema ništa nenormalno. Naravno, običnom narodu će uvek izgledati kao najgora sponzoruša na svetu, ali zapravo je samo tatina ćerka.

Provincijalka
Siromašno dete iz unutrašnjosti koje je došlo da se uda je jedan od najpoznatijih tipova sponzoruša. Ipak, premalo zna da bi upecala bilo koga ko stvarno ima neke ozbiljne količine novca. Dovoljno je da tzv. "sponzor" ima nekakvu nekretninu i eventualno automobil.

Ozbiljna sponzoruša
Ozbiljna sponzoruša nikada nije sasvim siromašna. Uvek dolazi iz viših slojeva društva i obrazovane, ali disfunkcionalne porodice. Ona izgleda pristojno. Prirodno je lepa i ima šta da kaže. Ona će zapravo jedina da se dobro uda. Niko ne ženi par dobrih grudi, a niko i ne plaća seksualne usluge u visini mesečnog izdržavanja. Prava sponzoruša je tu jer si ponosan da je pokažeš u društvu. Nećeš ni primetiti da je izdržavaš, a sve ćeš uraditi da poslovnim saradnicima pokažeš šta tebe čeka kod kuće. Naravno, ona će za tebe uvek potajno misliti da si glup, dosadan i loš u krevetu, ali sve to nema veze kada imaš više nula nego što ona ima volje da izbroji.

Pevačica
U nekom momentu će zaraditi dovoljno para da joj ne treba njen seljak narko diler, ali će ti se zahvaljivati što si finansirao njenu karijeru pesmama gde se nije ni trudila da ti sakrije ime.

Žena fudbalera
Smuvala se sa nekim klipanom i shvatila da će klipan postati najveća zvezda evropskog fudbala. Mama ju je savetovala da ga se drži i tako je i bilo. On joj je jedini u životu, a nakon njegove karijere kupiće kuću.

Izvor: KURIR

Pogledajte još