OSVETA "PRELJUBNIKA": Ljuba sledeće nedelje mora da sazna istinu o svom dečku i ćerki!

Sudija Prvog osnovnog suda Tanja Bezmarević Janjić naložila je teveliziji Pink da hitno obavesti Ljubu Pantović o dešavanjima u njenoj porodici. I to baš u trenutku kada Ljuba, u sklopu nedeljnog zadatka, piše scenario za "Preljubnike" na Farmi i deli uloge farmerima.

Zaplet vezan za Aleksandra Čabarkapu, Ljubinog dečka, i njenu maloletnu ćerku, razvlači se već mesecima. Partner žestoke farmerke, prema pisanju medija, navodno je zavodio njenu šesnaestogodišnju ćerku a pojavila se i informacija da je tinejdžerka nosi dete dečka svoje majke.

Zahtev da se Ljuba Pantović obavesti o svemu ovome uputio je njen bivši suprug, Karađorđe Subotić, kome se sudi za iznudu. Po nalogu suda, televizija Pink moraće da obavesti učesnicu rijalitija šta joj se dešava u kući. Mnogi su i dalje ubeđeni da je i ovaj slučaj, baš kao i Stanijina trudnoća, samo trik kojim producenti Farme podižu gledanost i interesovanje za rijaliti ali, ukoliko je poslednja vest tačna, Ljuba će scenarije koje piše morati da zameni brigom o stvarnooj situaciji u sopstvenom životu.

M.N

Pogledajte još