SVE SAMO NE LJUBAV: Farmeri presudili da je Filip Panajotović dotakao dno

Takozvana ljubavna priča između Filipa i Stanije postaje mučna za gledanje. Mladi maneken više nije u stanju da zadrži kontrolu i iz dana u dan se sve više ponižava. Do te mere da ga farmeri porede sa Nemanjom Stevanovićem.

Goca Božinovska pokušala je otvoreno da razgovara sa njim ne skrivajući istinu. Tom prilikom pevačica mu je rekla: "Filipe, pretvorio si se u potrčka, u njenu senku. Moraš da prikočiš malo, jako ružnu sliku šalješ o sebi. Nema razloga - imaš sve, lepotu, mladost, pamet". Prilikom nominacija Era Ojdanić zaključio je da "Filip vene iz dana u dan sve više" jer je devojka u koju je zaljubljen "ušla u njega kao pijavica i isisala sve". Ša smatra da Filip živi u strahu od njega jer je vrlo verovatno da ga Stanija smatra "većim muškarcem" i kada bi mu je preoteo nije isključeno da bi Filip "pustio suzu".

Na indirektan način, ne znajući za takav stav repera, Stanija je u razgovoru sa Danijelom potvrdila ove reči izjavom da se ponekad oseća "kao da ima devojčicu pored sebe". Da bi joj se dokazao, u mreži svojih manipulacija, Stanija je tražila od Filipa da se obračuna sa Vesnom Rivas jer je izjavila da mu je ona pu*ila pod jorganom. Teledirigovani maneken je to i uradio a svađa je bila toliko mučna da se dogodio paradoks da je Vesna Rivas tražila od zadruge da Filipa kazne zbog uvreda na nacionalnoj osnovi ali i zbog vređanja njenog sina.

Tokom nominacija, koje su upravo završene, farmeri su ponovili svoj stav. Filip je, po njihovom mišljenju, omekašao, učaurio se, izgubio sebe, izgubio sopstveni stav. Najiskreniji govor održali su Filip Mitrović i Aki koji su se u početku dosta družili s njim. Aludirajući na Staniju, mladi pevači su izjavili da Filip više nije to što jeste, da se od jednog trenutka potpuno izgubio i da, pod teretom veze u koju je ušao, nije pokazao u ovom rijalitiju ono što zaista može. Zbog toga su ga i nominovali.

Nominacije su završene rezulatatom 7:8 u korist Radojke. Drugi duelista koga biraju gledaoci je njegov imenjak, Filip Mitrović.

M.N

Pogledajte još