Dresura, napad i najužasnija svađa na Farmi: Stanijin poslušni lutak bez mozga (VIDEO)

Večeras u pregledu dana gledaoci će moći da vide nešto što u domaćim rijalitijima nisu do sada videli - devojka obučava dečka za svađu kojom mora da joj se dokaže kao muškarac.

Sada već potpuno bez kredibiliteta, Filip Panajotović je pristao da ga Stanija poduči šta sve treba da kaže Vesni Rivas kako bi se osvetio za priču o oralnom zadovoljavanju ispod jorgana. Naime, prema Stanijinoj zamisli, Filip će tako dokazati da je zreo muškarac i da je u stanju da je odbrani.

Starleta ne može da preboli Vesninu laž da je svog dečka oralno zadovoljila pod jorganom a kao piona koristi upravo Filipa. Ona ga "snabdeva" svim činjenicama iz Vesninog života koje treba da potegne u napadu - nepoznato očinstvo njenog sina, razvod i još mnogo toga. Teledirigovani Filip, napada Vesnu, tačno prema uputstvima koja je morao da "upamti" što rezultira mučnom svađom koja je zgrozila i najveće neprijatelje Vesne Rivas odnosno farmere koji su Filipu bili naklonjeni.

Vesninog sina Filip naziva "kopiletom", napada je po svim tačkama koje Stanija navela, ali se kasnije nakon nominacija izvinjava svestan da je prešao granicu čak i ako je preko puta njega bila najozloglašenija farmerka.

Tužan slučaj potpunog gubitka dostojanstva, Filip se sopstvenom voljom pretvorio u marionetu i teško da će ikada uspeti da popravi sliku o sebi.

M.N

Pogledajte još