Subotić: Možemo da se revanširamo Belgijancima

"Belgija jeste jak rival, ali i mi imamo svoje šanse. U sportu se nikad ne zna, fudbal je takva igra da sve lako može da se okrene. Mi trenutno jesmo daleko od Brazila, ali ne bi bilo prvi put da se ekipa koja je maltene već otpisana trijumfalno vrati. I pored toga što nas je na Marakani ubedljivo savladala, Belgija nas nije nadigrala, možemo da se revanširamo", rekao je Subotić novinarima u Staroj Pazovi.

On je dodado da je siguran kako će defanzivni deo tima odlično uraditi posao, uprkos izostanku suspendovanog Matije Nastasića.

"Nastasić je važan šraf našeg tima, ali i Rajković i Biševac mogu mnogo. Igraju u vrhunskim klubovima i siguran sam da će bez obzira ko istrči na teren posao u defanzivi biti odrađen na pravi način. Imamo dovoljno vremena da se uigramo i svaki reprezentativac željno iščekuje šansu"
, naglasio je štoper Borusije iz Dortmunda.

Srpski fudbaler osvrnuo se i na izgubljeno finale Lige šampiona od Bajerna.

"Trebalo mi je nekoliko dana da shvatim šta se desilo. Dali smo sve od sebe, odigrali dobar meč, ali na kraju je Roben pogodio i svoj tim zasluženo odveo do pobede. Sve to ostaje iza mene, preboleo sam neugodan poraz i potpuno sam fokusiran na obaveze u reprezentaciji", poručio je Subotić.

Utakmica između Belgije i Srbije igra se u petak 7. juna od 20.45 sati.

(Tanjug)

Pogledajte još