Kakvi su ostali, ako su oni najslađi?! (FOTO)

0

Kada je 18-godišnja Čelzi postovala na svom blogu sliku svojih školskih drugova Breda Tejlora i Dilana Mehina, verovatno nije mogla ni da pretpostavi kako će ljudi odreagovati na nju. U roku od 24 časa post je otvorilo i podelilo više od 100.000 ljudi.

Naime, Čelzi je na svom blogu podelila fotografiju drugova iz njihovog školskog godišnjaka uz komentar:

Moji drugovi Bred i Dilan su ti koji su u našoj generaciji proglašeni za najslađi par. Prvi put u istoriji naše škole istopolni par je imao hrabrosti da se kandiduje za ovu titulu, a kamoli još i da pobedi. Ponosna sam na njih, kao i moja škola!

Niko nije bio više iznenađen ovim postom od samog najslađeg para. U imejlu koji su poslali Hafington Postu, Dilan i Bred su izneli svoju reakciju na činjenicu da je njihova fotografija, ali praktično i njihova veza, deljena širom sveta:

Cela stvar nam je pomalo nadrealna jer smo vaspitavani tako da je ljubav – ljubav. nismo mogli ni da pomsilimo da će naša sreća i ljubav inspirisati toliko ljudi. Podrška koju smo dobili od porodice, prijatelja i neznanaca naterala nas je da poverujemo da je naša veza normalna stvar ljudima. Kada smo započeli vezu pre godinu dana, pomisao da će naša zajednička fotografija putovati širom sveta bila je pomalo zastrašujuća, ali danas smo ponosni što pripadamo LGBT zajednici“.

Ne samo što su najslađi par, već smo sigurni da bi, ukoliko bi se dodeljivala, dobili i titulu nainspirativnijeg para.

Izvor: Huffington Post

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.