Kraj tajanstvenog braka: Dado se razvodi?!

Posle svega pet i po meseci braka, pevač Dado Polumenta odlučio je da raskine bračnu zajednicu sa veroučiteljicom Selmom koja je sklopljena po islamskim običajima, a razlog je, kako za naš list otkriva izvor blizak pevaču, njegov povratak izlascima, noćnom životu i fotografisanje sa devokama, što se kosi sa razmišljanjima njegove supruge, ali i njihovom verom.

- Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen. Međutim, u poslednje vreme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijima nisu pojavile fotografije na kojima je njen suprug bio okružen devojkama. Zato je Dado bio taj koji je priznao da sa starim životom ne može da prekine i predložio joj razvod kako je više ne bi povređivao - za „Alo!“ priča izvor i dodaje da se par rastao.

- Oni su za sada razdvojeni, on je u insotranstvu na nastupu, a Selma u Novom Pazaru i to je za sada privremeno. Kako će se razvesti, o tome su za sada samo razgovarali jer je razvod po šerijatu veoma komplikovan - dodaje izvor.

(old_image)

Damir Dado Polumenta i Selma Mekić venčali su se 12. decembra 2012. godine, tačno u 12 časova u Novom Pazaru, a svadbenom veselju prisustvovao je i njegov sin Dorijan iz vanbračne zajednice sa Ana Marijom Kikoš. Kako bismo dobili kometar od pevača i njegove supruge, pokušali smo da kontaktiramo s njima, ali oni nisu bili dostupni za komentar do zatvaranja broja.

Izvor: Alo!

Pogledajte još