Vladika valjevski povređen u sudaru

0

Vladika valjevski Milutin Knežević (64) teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 14.30 sati na auto-putu Beograd-Niš nedaleko od Krnjeva.

Do nesreće je, kako Kurir saznaje, došlo kada je vladikin vozač Đ. Ž. (24) putničkim vozilom valjevske registracije naleteo na cisternu bugarskih registracija.

„Crkveni velikodostojnik nalazio se na mestu suvozača, a udarac je bio toliko jak da je vladiki Milutinu Kneževiću polomljeno nekoliko rebara! On je vozilom Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije u Beogradu, a policija je na licu mesta obavila uviđaj, posle kojeg će tačno biti utvrđeni uzroci udesa“, rekao je izvor Kurira.

Da je vladika valjevski Milutin Knežević doživeo saobraćajnu nesreću potvrdio je za Kurir i naš izvor iz Srpske pravoslavne crkve, dok su u Urgentnom centru u Beogradu za Kurir rekli da su povređeni vladika i njegov vozač dovezeni u 17.35 sati vozilom Hitne pomoći iz Smedereva.

„Pacijenti su u svesnom stanju primljeni u hiruršku ambulantu. Dijagnostika je još u toku i tek po njenom okončanju moći ćemo da se izjasnimo o povredama dvojice pacijenata“
saopštila je dežurna ekipa Urgentnog centra.

(Izvor: Kurir )

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.