Luksuzna svadba: Došao helikopterom po mladu

Mladić iz Tomislavgrada u Hercegovini u subotu se ženio, a po mladu Josipu Šarac (23) došao je helikopterom.

"To su nam poklonili moj otac i brat. Josipa je bila stvarno iznenađena. Ne znam šta je govorila. Nisam je čuo jer je helikopter bio jako bučan", govori Marko, koji ne zna koliko je koštao najam helikoptera. Ipak, u Tomislavgradu svi pričaju o svadbi s 800 zvanica i kažu kako su otac i brat Marku navodno najam helikoptera platili oko 2.000 evra.

"Nije bilo jeftino, ali ne žele da mi otkriju cenu", kaže novopečeni suprug, koji je i sam zaposlen u porodičnom poduzeću. Kovačevići su poznati po nadimku Ćićko. Imaju firmu za autoprevoz Ćićko Commerce s 30-ak autobusa, koji voze i u inostranstvo. Takođe, vlasnici su Ćićko PVC-a, firme za izradu stolarije te Ćićko caffe bara.

Ako je suditi po luksuznoj svadbi i broju gostiju, ide im prilično dobro.

"Gosti su došli iz BiH, Hrvatske, Crne Gore… Došli su gradonačelnici. Bilo je dosta i lekara", ponosno je ispričao Marko, koji se u subotu s Josipom vozikao.

Prvo je oko 16.30 došao po nju. Otišli su u crkvu pa kod njega, a u salu su doleteli oko 21 sat.

Sala ‘Gospodar prstenova’ s hiljadu sedećih mesta je novootvorena i Ćićko je tek drugi koji tamo imao svadbu. Naime, hercegovačke svadbe broje sve više i više gostiju.

Takođe, one traju nekoliko dana. Josipa i Marko su još u petak imali “male svatove”, a fešta se nastavila i u nedjelju.

"Baš dolaze gosti. Fešta je ceo dan. Ali, danas je puno manje gostiju. Samo uži krug porodice i prijatelja, ima nas oko 150", ispričao je Marko dan nakon svadbe.

Izvor: Kurir

Pogledajte još