Miho Bošković: Srbi su pravi divljaci!

0

Vaterpolista dubrovačkog Juga i hrvatski reprezentativac Miho Bošković, posle poraza od Crvene zvezde (7:8) u finalu Lige šampiona, nazvao je srpsku publiku i navijače crveno-belih divljacima i primitivcima!

Miho Bošković (30) svoju skandaloznu izjavu opravdao je pričom da su navijači sa severne tribine bazena na Banjici za vreme utakmice gađali Dubrovčane.

„Gađali su nas komadićima neke drvene letve, ali to nije mnogo uticalo na nas. Pokazali su da su divljaci, to je njihov problem. Razočaran sam, tužan, eto tako se osećam dva dan posle finala. Crvena zvezda je odigrala pametno, koristila je naše greške. Bile su i dve do tri greške sudija, kao i poništen gol.“

Hrvatski vaterpolista dodao je da je otežavajuća okolnost za njegovu ekipu bila atmosfera koju su stvorili navijači Zvezde.

„Podsetilo me je sve to na finale Kupa šampiona 2006. godine u Dubrovniku, kad smo igrali protiv favorizovanog Pro Reka, ali nas je publika nosila do pobede. U Beogradu je bilo teško igrati zbog mnogih stvari, ali ključno je da smo propustili priliku“, zaključio je Bošković.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.