Najveće greške koje pravimo na početku veze

Upoznali ste se, svideli jedno drugom i sada treba da počnete da gradite odnos, što uopšte nije lako. Žene u takvim situacijama uhvati panika i nesigurnost. Pitaju se da li se stvarno sviđaju tom muškarcu, hoće li njihova veza uspeti, a često postoji i strah od samoće. Evo šta morate da izbegavate ukoliko želite da ga osvojite i izgradite kvalitetan odnos:

Pobedite očaj


Nema ništa neprivlačnije od očajne žene. Ma koliko vas mučili razni strahovi, morate da naučite da se nosite sa njima, a muškarac nikako ne treba da ih primeti. Ne ponašajte se kao da vam je on poslednja prilika u životu, jer ga ništa neće brzo oterati kao takav stav.

Pustite da on vas osvaja

Danas svi tvrde kako je u redu da žena napravi prvi korak. Međutim, ukoliko taj korak ne bude dovoljno šarmantan, napravljen sa samopouzdanjem, teško da će biti uspešan. Muškarcima je urođen lovački nagon, pa pustite da on lovi vas. Podsetite se da ste žena vredna pažnje.

Ignorišite "toplo-hladno" igrice

Kada primetite da igra neku igru, samo se okrenite, posvetite se svom životu i uživajte u stvarima koje volite. Ne pokazujte oduševljenje kada vam se napokon javi. Imajte svoj zivot i učinite da on postane svestan toga.

Ne podilazite mu

Ako je to što nemate isto mišljenje kao vaš muškarac razlog da odustane od vas, onda ta veza sigurno nema budućnost. Budite svoji, imajte svoj stav, mislite svojom glavom i ne dozvolite da neko manipuliše vama. Radite sve to – ljubazno i ljudski.

Izvor: tportal.hr, B92

Pogledajte još