TROPICO BEND okupio pola estrade: Došli i oni na koje smo pomalo zaboravili (FOTO)

 Dobar povod okupio je  poznate danas  u Lava baru . Promocija novog albuma Tropico benda značila je gužvu, dobru atmosferu i muziku uz koju su mnogi đuskali i po bela dana.

(old_image)

Dobro raspoloženi Aco Pejović privukao je najviše pažnje. Dobar glas daleko se čuje pa su nekao svi poželi da čuju šta to kad Pejovića ima novo.

(old_image)

Nekrunisani kralj splavova zbog koga su se reke alhohola popile i suze prolile Marko Bulat kaže da je u gužvi jer sprema ispite! Student je treće godune na Akademiji srpske pravoslavne crkve smer za umetnost i konzervaciju. Možda mu učenje tako dobro ide jer ne prati rijalitije ( ponekad samo baci pogled na pregled dana), ne peva više po splavovima i ne koristi previše internet. Pogleda poneki film koji probudi maštu (mislio je  na science fiction filmove!)

Hoćeš li ići na Cecin ili Karelušin koncert?
Jedino je sigurno da ću ići na koncert Ace Lukasa. Ustvari možda odem i na Cecin i Karleušin koncert, jer me zanima kakva će biti organizacija

Koju pesmu najšeće naručuješ u kafani? Ja jako volim pesmu od Tome Zdravkovića "Sve ljubavi moje suviše kratko traju..."

Šta pevaš svojim devojkama? Ako ti odgovorim to znači da imam devojke a pošto nemam ne mogu da ti dam odgvorom.

O razvodu : Trenutak razvoda nije lepa stvar ali sve prolazi vremenom.  Ja sam još u fazi odvikavanja.

(old_image)

Čak se i Čeda Čvorak odnekud ponovo pojavio. Prepoznali smo ga po kačketu i lepim devojkama kojima je uvek okružen. Nekako oko njega sve miriše na 90- te...

(old_image)

Marko Đurovski ozbiljno prati gradska dešavanja. Možda pretenduje da ugrozi titulu Ive Štrljić.

(old_image)Još jedna studentkinja na promocija novog albuma Tropico benda. Ana Bebić studira na Fakultetu za kulturu i medije i kaže sada se potpuno preorjentisala na studije a sv ostalo može da sačeka.

Na promociji su se pojavie i Romana, Dženan, Davor Jovanović i mnogi drugi...

Pogledajte još