Radonjić: Želimo pobedu protiv Partizana

"Partizan je dominantno završio domaće prvenstvo i plej-of, uz odlične partije. Mi smo u domaćem takmičenju u jednom trenutku bili u nezavidnoj poziciji, ali smo ipak došli do finala...to se sada sve zaboravlja, daćemo sve od sebe", rekao je Radonjić.

Trener je kazao da ekipa ima problema sa zdravstvenim stanjem, odnosno da Boris Savović ima temperaturu. Od ranije problema sa povredom ima kapiten Igor Rakočević.

“Neizvesnost je oko Savovića, koji je pod temperaturom, nije zadovoljavajuća situacija. Što se tiče Rakočevića, treba biti obazriv. Nadam se da se do sutra neće ništa desiti i ako ostane ovako, svi će biti maksimalno spremni. Nadam se da se do sutra neće više događati takvih situacija", rekao je Radonjić.

Crnogorski stručnjak nije želeo da kaže ko je favorit u ovom duelu, u kome Partizan ima prednost domaćeg terena.

"Ne treba prognozirati. Razmišljamo u pravcu da se u finalu da sve od sebe i da proizvedemo maksimalan rezultat...Igralo se mnogo mečeva do sada...Sa Partizanom su uvek posebni dueli. Može da se desi da odluče nijanse, a može i suprotno", rekao je Radonjić.

Novinari su trenera podsetili da u dosadašnjim duelima prednost domaćeg terena nije bila ključna.

"Nadam se. Bitno nam je da kontrola igre bude prisutna", kazao je on.

On je istakao da nije bitno koji igrač će da iskoči.

"Bitno je da svi budemo na nivou. Svejedno nam je ko će da iskoči, bitno je da idemo na pobedu. Kada god se igra protiv Partizana, posebno za titulu, ne treba posebna motivacija. Želimo da igramo najbolje što možemo i pobedimo u prvom meču", rekao je Radonjić.

Beta

Pogledajte još