Đuričko na premijeri zombi-filma Breda Pita (VIDEO)

0

Naš popularni glumac Nikola Đuričko, koji se sprijateljio sa Anđelinom Džoli i Bredom Pitom nakon što je ostvario ulogu u njenom rediteljskom debiju, prošetao je crvenim tepihom u Londonu na premijeri filma "Svetski rat Z" u kome ima manju ulogu.

Nikola Đuričko prošetao je u nedelju crvenim tepihom u Londonu i pozirao sa Bredom Pitom i Anđelinom Džoli na premijeri filma “Svetski rat Z”. Iako ima manju ulogu u ovom ostvarenju, bio je deo glamuroznog događaja, javlja „Blic“.

Posle ogromnog uspeha koji je roman “World War Z” napravio širom sveta, Holivud je u rekordnom roku napravio filmsku adaptaciju. Film predvodi svetski poznati glumac Bred Pit u ulozi imunologa Gerija Lejna koji je pozvan od američke vlade da spase svet od zombi epidemije, a u ovom apokaliptičnom hororu Đuričko igra kopilota koji daje svoj doprinos ovoj borbi.

Ne bih sada ništa o svemu ovome da pričam. Kad se vratim u Srbiju, možda onda – rekao je Đuričko za „Blic“.

Inače, Đuričko se sprijateljio sa parom Pit-Džoli pre tri godine snimajući “U zemlji krvi i meda”, Anđelinin rediteljski prvenac, a nakon toga je sa suprugom i decom posetio London, gde je bio gost najslavnijeg holivudskog bračnog para. S obzirom na to da producentska kuća Breda Pita stoji iza ovog ostvarenja, ne čudi što je naš glumac angažovan u ovom projektu.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.