NEODOLJIVI LJUBIN DEČKO: Sve bi mi dala samo da me ima kraj sebe, pa i svoju ćerku

Igra istine počinje kada bodi-bilderka izađe iz „Farme“.

Aleksandar Čabarkapa, dečko Ljube Pantović, učesnice „Farme“, u razgovoru za Kurir tvrdi da je s njom pre pola godine započeo vezu samo u inat njenom bivšem mužu Karađorđu Subotiću. Oženjen je, supruga uskoro treba da mu rodi četvrto dete, ali je, naglašava, nikada ne bi ostavio zbog Pantovićke, s čijom maloletnom ćerkom je, kako je ranije izjavljivao, takođe ušao u ljubavnu vezu.

Osveta Karađorđu

- Svoju ženu volim najviše na svetu. Ljuba i ja smo zajedno oko šest meseci, a znamo se više od 15 godina. Pošto nisam u dobrim odnosima s njenim bivšim suprugom, hteo sam da ga udarim tamo gde ga najviše boli. Smuvao sam majku njegove dece, a s vremenom mi se ona i svidela. Ljuba je toliko zaljubljena u mene da me svaki dan pozdravlja u „Farmi“. Kada me je probala u krevetu, rekla je da sam pravi i da nije srela boljeg od mene. Sve bi mi dala samo da me ima kraj sebe, pa i svoju ćerku! Za Karađorđa mi je rekla da je nesposobnjaković i da ga je ostavila zbog alkohola i droge. Nisam zaljubljen u Ljubu, iako je dobra osoba, to mi je sve kao jedna video-igra - priča Čabarkapa.

Prevaspitao devojčicu

On ne želi da govori o avanturi s Pantovićkinom maloletnom ćerkom, ali kaže da ju je izvukao iz pakla.
- Ne želim još ništa da pričam o našem odnosu, biće prilike. Reći ću samo da je ona tatina mezimica i da smo mnogo dobri. Tačno je da smo Karađorđu mala i ja slali pisma u zatvor da bismo ga iznervirali. On joj je sa 14 godina prvi put dao kokain. Pa, kakav je to otac?! Mala se doskoro drogirala. Ja sam je odvojio od lošeg društva. Oni meni treba večno da su zahvalni. Spasao sam im dete! Mala više ne pije, a skoro je svaki dan bila pijana - kaže Aleksandar

Izvor: Kurir

Pogledajte još