Monstruozno: Ubio štene lopatom, otvorio kapiju i izbacio ga u suvo lišće (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

0

Monstruoznostima i okrutnostima izgleda nema kraja. Pošto su mali i nevini, na štencima je očigledno najlakše iskaliti bes. Tako su pre dva dana, ljudi iz subotičkog azila “Alex”, dobili potresan poziv. Naime, njihova sugrađanka videla je muškarca na kapiji kuće kako je, nakon što je za jednu šapu izneo beživotno krvavo telo, malenog psa izbacio u lišće, okrenuo se i otišao neosvrćući se.

Policija je odmah izašla na teren, a stariji gospodin koji je izašao iz tog dvorišta tvrdi da je psa udario kamion.

„Naša sugrađanka na čije se oči sve to izdešavalo, prijavila je slučaj i dala izjavu policiji, a dotičnog to tek čeka. Komsije su nam potvrdile da ovo nije prvi slučaj i da je dotični već nekom prilikom ranije ubio štene lopatom“, rekli su u azilu za napuštene pse “Alex”.

Oni će podneti prijavu protiv ovog monstruma, ali mole sve da im pomognu, jer su u dvorištu ostala još dva šteneta koja planiraju da spasu “smrtne presude”.

„Najveca tragedija je što su u dvorištu ostala još dva mala psa, pa molimo naše sugrađane da pomognu. Azil će sutra pokušati da ih preuzme ali usled nedostatka mesta molimo vas da nam pomognete da po preuzimanju pse smestimo na sigurno mesto privremeno ili trajno“, kažu u azilu ističući da će pomoći budućim udomiteljima.

Izvor: Životinje.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.