NOĆ BESA I PANIKE: Farmeri uplašeni jer misle da znaju ko će pobediti

Sa većinom od preko 85% osvojenih glasova. Filip Panajotović se u baražu vratio na Farmu. Maneken, verovatno od strane televizijskih gledalaca doživljen kao heroj jedne ljubavne priče, osvojio je, u odnosu na sve ostale izbačene farmere, neverovatnu količinu glasova.

Filipov povratak nije prijao stanarima imanja u Lisoviću. Ipak, Saška i Vesna su uspele da se isfoliraju, a opaka pevačica iz Zemuna se pretvorila u najboljeg prijatelja ovog mladog para. Vesna Rivas je neočekivano brzo zaboravila uvrede koje joj je Filip uputio u svađi neposredno pred izbacivanje. Zaslužene ili ne - to je drug priča!

Tek, bilo je i onih koji noćas nisu mogli da se suzdrže. Ekrem je bio veoma razočaran jer je, sve do sinoć, bio ubeđen da više nema ubacivanja na imanje već samo izbacivanja i smanjivanja broja favorita za pobedu. Ša i Memo su iz sve snage opleli po Filipu. Sarajevski slikar je sve vreme ponavljao da je Filip tu samo zbog Stanije i da je bez nje potpuno nebitan.

"On je ovde zanimljiv samo kao neki njen vitez." - izjavio je Memo a Ša se nadovezao: "Vitez Koja, znaš ko je to?"

Takođe, Filip je po povratku Akiju stavio do znanja da je razočaran u njega, tako da su se odnosi dodatno zakomplikovali.

Ipak, najvažnije pitanje i sumnja koje su mučili farmere protekle noći jeste da li će Filip pobediti u ovoj sezoni budući da se takav scenario da povratnik uzme glavnu nagradu već dešavao. Slučaj Katarine Živković to potvrđuje i farmeri su, pa i sama Stanija, sada već ozbiljno opsednuti pitanjem - da li je Filip siguran pobednik sezone?

M.N

Pogledajte još