Ponovo seksi: Nakon razvoda smršala 45 kilograma

"Brak me je učinio debelom, a samački život naveo me je da se ponovo osećam i izgledam seksi. Pre braka sam bila zadovoljna svojom figurom. Promena koja je došla sa bračnim životom nikako mi nije prijala, ali sad se osećam sjajno. Neverovatno je to što nisam ni pokušavala sa dijetama, težina je prosto počela da se topi. Sigurno neću žuriti da se ponovo udam", rekla je Tarin, koja je muža upoznala kao zgodna devojka od 23 godine.

Iako se od početka veze do venčanja ugojila desetak kilograma, sa 57 kilograma na venčanju, situacija nije bila kritična. Ali od samog početka braka, dramatično je postajala sve gora.

"Nakon nekoliko godina, iznenada sam se probudila jednog jutra i shvatila da je stara ja netragom nestala. Njeno mesto sada zauzima ova velika, debela i duboko nesrećna osoba. Od nezavisne devojke koja voli zabave i uživa u žurkama, pretvorila sam se u suprugu za koju je zabava gledanje TV. Centar mog života bila je sofa na kojoj sam planirala šta da pojedem za večeru", priseća se Tajra.

"Ni jedno od nas nije željelo da prizna da brak ne funkcioniše. Bilo je lakše kupiti gomilu čokolade i zabiti njušku u nju, nego suočiti se sa istinom", kaže ova zgodna mlada žena.

"Bila sam sigurna da mužu više nisam privlačna, pa sam izbjegavala fizički kontakt. Pokušavala sam da skinem kilograme i ponovo budem seksi, kako bih poboljšala vezu sa suprugom, ali potajno sam jela picu i čokoladu, jer sam bila užasno usamljena i bilo mi je dosadno", bila je otvorena Tarin.

Samo jedno popodne je odlučila da umesto da napadne frižider spakuje kofer i napusti muža.

Jedno vreme je provela kod prijateljice i shvatila da joj aktivan društveni život pomaže, ne ostavlja joj toliko vremena da jede ili razmišlja o hrani i da bez posebnog truda, gubi kilograme.

Budući da je bila previše zauzeta nije razmišljala o hrani i bez neke posebne dijete kilogrami su počeli da se tope.

Izvor: kurir.rs

Pogledajte još