Vođa "Hijena" divljao, pa ga upucali iz njegovog pištolja

Policija je u početku sumnjala da iza napada na Avramovića, koji je u nedelju ujutru nađen ranjen na Novom Beogradu, stoji sukob navijačkih grupa, ali ih je istraga odvela na sasvim drugi trag.

Prema prikupljenim saznanjima, Avramović je na „Brodarac”, inače, omiljeno stecište navijača Zvezde, došao u nedelju u zoru. S njim su bila dvojica prijatelja.

Bio je veoma pijan. Tražio je od muzike da mu svira i tako je došlo do sukoba. Muzičari nisu mogli da udovolje njegovim željama, što je Avramovića iznerviralo pa je u jednom momentu, besan, izvadio pištolj i počeo da puca. Jedan od hitaca, pogodio je miksetu“, kaže za „Blic”.

Nakon što je Avramović, koji i pored 15 policijskih krivičnih prijava nija pravosnažno osuđen, ispalio hitac u miksetu, reagovalo je obezbeđenje, kao i jedan od suvlasnika restorana.

Izbila je tuča. Avramović je pretučen, udaren je nekoliko puta u glavu, oboren na pod, a zatim je iz njegove ruke otet pištolj. Tim pištoljem je i pucano na Avramovića i sa dva hica je pogođen u nogu“, objašnjava sagovornik Blica.

On navodi i da je beogradska policija na informativni razgovor privela nekoliko Avramovićevih prijatelja, koji su ispočetka dali čak i lažne informacije o mestu obračuna.

Ni Avramović nije želeo da priča sa policijom, ali su inspektori uspeli da dođu do informacija o napadu, i sada se radi na prikupljanju dokaza na osnovu kojih bi mogla da se podnese krivična prijava“, dodaje izvor „Blica”.

Izvor: Blic

Pogledajte još