Prošetajte u cipelama Sare Džesike Parker

Holivudska glumica je postala sinonim za brendirane cipele, posebno one sa vrtoglavom potpeticom, zahvaljujući ulozi Keri Bredšo, zaljubljenice u Blahnikovu obuću, u pomenutoj seriji, te ne čudi što je sada odlučila da lansira sopstvenu kolekciju.

Nova linija cipela, koje će nositi inicijale Sare Džesike Parker, biće praćena kolekcijom tašni i mantila, a u kreiranju svih navedenih proizvoda glumici pomaže Džordž Malkemus, čelnik kompanije "Manolo Blahnik".

"Pomalo ludo, ali mislim da su ljudi to očekivali od mene posebno zbog Keri Bredšo", kazala je Parker u izjavi za časopis "Vog".

"Biće to nove kombinacije boja koje se retko sreću, prelepe kombinacije za koje ćete poželeti da ih imate u svom ormanu", navela je Sara, dodajući da će tašne biti inspirisane modom 1970-ih i 1980-ih godina.

Kolekcija "SJP" će se prodavati, zasad, isključivo u Americi, a cene će se kretati od 200 dolara za baletanke do 700 dolara za tašne.

Ovo nije prvo glumičino flertovanje sa svetom mode. Sara Džesika je jedno vreme bila predsednica i kreativni direktor modne kuće "Halston heritejdž", poznate po tome što oblači veliki broj holivudskih zvezda.

Izvor: mondo.rs

Pogledajte još