RASULO: Gledaoci poskidali maske farmerima!

Najgore su prošli Filip i Stanija budući da je gledaocima koji su postavljali pitanja na zvaničnoj stranici Pinka na Facebook-u, najzanimljiviji bio njihov odnos.

Mladi par se tek stabilizovao od povratka jače polovine na imanje a onda je krenuo tornado. Prvo se na udaru našao Filip kome su postavljen sledeće pitanje:

- Zašto si rekao Akiju i malom Fići da ćeš ostaviti Staniju u "lajvu"?

Dok je Filip zamuckivao odgovarajući a Stanija vidno promenila raspoloženje, čak mu i tražila da skloni ruku sa njenih leđa, stiglo je pitanje za Jovanu Nikolić:

- Da li si sa Filipom spavala prvo veče kao što se on pohvalio u jednoj TV emisiji?

Haos je nastao kada je Stanija upitana zbog čega je u intervjuu na imanju izjavila da bi samo Filip mogao da ima koristi od njihove veze jer je ona mnogo popularnija. Starleta je isto ponovila i sinoć dodavši da nikada ni u jednim novinama i ni na jednom portalu nije pročitala vest o Filipu Panajotoviću. Filipa je to naljutilo a ostatak ekipe se ludo zabavljao svađom "zaljubljenih" na temu - ko je poznatiji?

Kasnije se uključila Vesna Rivas koja je zahtevala od Stanije da objasni kako to ona ima veći prostor od iskusnih estradnih imena na imanju a starleta je uskoro bila suočena sa veoma neprijatnim pitanjima gledalaca:

- Zašto si rekla Danijelu da je Filip glup i da ne znaš šta ćeš s njim?
- Zbog čega si se žalila Memi da ti treba veći muškarac i da ti se sviđa Ša?

Rasprave su trajale do ranih jutarnjih sati a počele su čim je Ognjen Amidžić otišao sa imanja. Još dok je bio tu, Era Ojdanić je pokušao da napusti sto jer su mu dosadila pitanja o Staniji što je starleta videla kao još jedan dokaz svoje popularnosti.

M.N

Pogledajte još