POSLE TUČE BOLNICA: Ko je najteže podneo žestoku tuču na Farmi?

Era Ojdanić bio je jedan od farmera koji su prisustvovali tuči Goce Božinovske i Vesne Rivas.

Iako je, stiče se utisak, bio na Gocinoj strani, Era za razliku od ostalih farmera nije jasno i glasno osudio Vesnu. Držao se stava da je svaka priča bespotrebna jer su kamere sve snimile. Ipak, pevaču je tokom noći ozbiljno pozlilo.

Era je u jednom trenutku izgubio a od farmera se moglo čuti da je prebačen u bolnicu jer mu je jako loše. Kada se ponovo pojavio među svojim cimerima, Era je, kako se izrazio Milan Tarot, "vukao nogu" a sam je rekao da mu je pritisak skočio na 180 sa 110 i da je primio injekciju.

Memo mu je predložio da iskoristi priliku pa da i on ode kući što je bilo neumesno s obzirom na čitavu situaciju i zdravstveno stanje pevača. Ša je, čini se, najteže podneo to što je Goca izbačena. Danijel Alibabić i on našli su se u žestokoj svađi sa Saškom Karan koja im je čak i pretila svojim mužem.

Ekrem je izjavio da ga i za jednu i za drugu pevačicu "boli ku*ac", a Ljuba da je ovakva odluka neprihvatljiva i da će fanovi krenuti u Lisoviće da oslobode farmere za koje navijaju. Od ideje da protestuju ako Goca bude diskvalifikovana brzo se odustalo.

Jedno je sigurno. Većina takmičara nije znala da fizički kontakt nije dozvoljen ni u samoodbrani.

M.N

Pogledajte još