Hvalio se da vara ženu, putnica ga čula i objavila njegovu fotografiju na Fejsbuku

Slika muškarca koji je zajedno s prijateljima putovao vozom iz Filadelfije, podeljena je na internetu više od 183.000 puta otkako ju je putnica iz Pensilvanije u sredu postavila na mrežu, prenosi "Blic".

“Ako je ovo Vaš muž, želim da Vam kažem da sam putujući vozom iz Filadelfije dva sata morala da slušam hvalisanje jednog luzera i njegovih prijatelja o njihovim ljubavnim avanturama i o tome kako su im žene glupe pošto ne mogu da ih otkriju. Molim, šaljite dalje”, napisala je Stef Strejer.

Nije poznato da li je muškarac identifikovan, ali se nakon objavljivanja fotografije i propratnog teksta rasplamsala rasprava o tome da li je dozvoljeno sramotiti nepoznatu osobu na društvenim mrežama.

"Sada svako može da koristi društvene mreže da bi nametnuo određena pravila ponašanja na javnim i polujavnim mestima, na do sada neviđeni način”, napisala je Ana Nort na sajtu “Salon” i dodala da se ne sme gubiti iz vida da dotični muškarac možda nije oženjen, odnosno da možda nema tajnu vezu, te da se možda samo pravio važan pred drugovima.

(Izvor: Blic)

Pogledajte još