NEVEROVATAN OBRT: Vesna i Goca vraćene na Farmu!

Svi su bili zatečeni kada su se u studiju u Šimanovcima večeras pojavile noćas izbačene Vesna Rivas i Goca Božinovska. Obe pevačice su izjavile da se osećaju umorno i iscrpljeno pod uticajem pretrpljenog stresa.

Vesna je udarac koji je zadala Goci okarakterisala kao "uslovni refleks", a Goca svoje uzvraćanje kao "šalu". I jedna i druga tvrdile su da fizičko nasilje nije njihov manir! Ipak, posvađane pevačice nisu odustale od svojih stavova niti su išta zamerile sebi. Malo je falilo da se posvađaju i u studiju Pinka.

Goca je insistirala da se Vesna zakune da ju je ona udarila u stomak što je očigledna neistina. Takođe, uprkos hiljadu puta emitovanom snimku tuče, Vesna je tvrdila da nije udarila već samo "odgurnula Gocu". Publika u studiju je sve Gocine izjave propratila gromkim aplauzom.

Ono što smo danas naslutili u intervjuu sa Vesnom Rivas ispostavilo se kao istina - izbačene pevačice vraćene su na Farmu. I Goca i Vesna nastavljaju trku za glavnu nagradu.

Šta je bilo presudno za ovakav potez produkcije: Gnev gledalaca zbog izbacivanja Goce Božinovske ili strah da će dešavanja na Farmi bez ove dve takmičarke postati smrtno dosadna?

Ipak, pro forme, "dopušteno" je publici da odluči glasanjem. Produkcija je naglasila da nikada više neće prekršiti pravilo o kažnjavanju fizičkog kontakta koje ovom promenom odluke nije ispoštovano.

M.N

Pogledajte još