POPUSTILA: Pao prvi seks Stanije i Filipa u kupatilu?!

Starleta Stanija Dobrojević nije mogla da ispuni svoje obećanje dato pred milionima gledalaca da joj se seks na imanju nikako neće desiti jer je u petak predveče imala seks sa svojim Filipom Panajotovićem. Naime, kako se saznaje od izvora bliskog produkciji, starleta i maneken su svoje strasti zadovoljili u kupatilu, gde nema kamera, a u režiji su mogli da se čuju uzdasi koji su odali šta se tamo zbiva.

Iako je zadruga strogo zabranila da dva farmera u isto vreme borave u kupatilu, upravo zato što tamo nema kamera, Stanija i Filip nisu poslušali naređenje, već su se upravo tamo prepustili emocijama i stavili tačku na dva meseca suzdržavanja.

U trenutku vođenja ljubavi nisu skinuli mikrofone, te je produkcija mogla da čuje njihovo dahtanje i odmah shvati o čemu se radi - rekao nam je naš izvor i dodao da su se njih dvoje nakon tog čina pravili kao da se ništa nije desilo i nikome od ukućana nisu ništa rekli.

Sada se samo postavlja pitanje da li će ih zadruga razotkriti i ostatak farmera pismom obavestiti šta se dešavalo u kupatilu, jer je običaj da svaki put kazne one koji ne poštuju osnovna pravila na imanju.

Izvor: Svet

Pogledajte još