OČI U OČI: Farmeri presudili ko je najveći taktičar na imanju

0

Posle burne nedelje u Lisovićima, uspostavljen je novi poredak a na čelu Farme našao se Era Ojdanić. Farmeri su po nalogu zadruge večeras morali javno da kažu koga smatraju najvećim taktičarem na imanju.

Novi gazda Farme, po želji izbačenog Mikija Mećave, je Era Ojdanić. Njega je želja kolege i prijatelja veoma obradovala i potresla pa se čak i rasplakao.

Budući da Era nije ulazio u teže konflikte tokom boravka u rijalitiju teško je predpostaviti koga će izabrati za sluge.

Zadruga je farmerima večeras dala zadatak da se ponaosob izraze na temu koji farmer ima najbolju taktiku na imanju. Evo najoriginalnijih odgovora.

Milan Tarot je izjavio da je to Memo jer ima taktiku da zavađa parove. Sa njim se složila i Saška Karan tvrdeći da je Memo, koji je kasnije ušao na imanje, imao vremena da „razradi plan i upozna karaktere“. Povratnica na imanje, Vesna Rivas, biranim rečima je prozvala koleginicu Gocu Božinovsku sa objašnjenjem da se ona predstavlja najbolje što može – kao divna majka, radnik, prijateljica. Ipak, za najperfidnijeg je takođe označila Memu koji vešto seje seme razdora među ljudima pod maskom šereta i šaljivdžije.

Sa njom se složio i Filip Mitrović koji je dodao da je Memo jako loše uticao na Ša. Aki je potvrdio Filipove reči dodajući da je bio zgrožen činjenicom da je Memo prisluškivao čak i svog najboljeg druga na Farmi – Ša! Stanija je Meminu taktiku objasnila preko slučaja svoje veze sa Filipom.

M.N

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.