URNEBESNO: Avina audio ispovest i poruka nesuđenoj svekrvi (VIDEO)

Ne odustaje.

Prošlo je tek mesec dana od završetka VIP Velikog brata ali više nego dovoljno da interesovanje za bivše stanare počne da jenjava. Svako se sa tom činjenicom nosi na svoj način a, logično, onim vipovcima koji imaju nekakvu profesiju mnogo je lakše da opstanu na medijskoj sceni. Starlete i manekeni i ostatak polupopoznate ekipe mora da se dovija i smisšlja trikove.

Ava Karabatić, recimo, i dalje igra na kartu Velikog brata i svojih "ljubavi" iz poslednjeg rijalitija u kojem je učestvovala.

Ona je snimila audio poruku namenjenu Željkovoj mami Biljani u kojoj objašnjava da je on čovek njenog života i da ga "ranije nije primećivala jer je mislila da je ženskaroš".

Sve je uredno objavila na svom Facebook profilu. Da li će joj majka blizanaca odgovoriti nije teško pretpostaviti. Verovatno će i ona dati izjavu ali ne Avi već za neki tabloid koji je bude pozvao da prokomentariše novi potez nesuđene snajke.

Starleta koja je, verovatno, ispolagala junske ispite pa ima višk vremena, apeluje na ljubav i poziva svoje fanove da nikada ne odustanu od potrage za njom!

M.N

Pogledajte još