Sina Goce Božinovske Ceca jedva sprečila da upadne na Farmu?!

"Nisam imao nameru da uđem na Farmu niti ću se svetiti Vesni Rivas" - izjavio je Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske za "Naše novine". Devetnaestogodišnji mladić je dodao da mu je bilo jasno ko je Vesna Rivas kada je na pretraživaču Google pronašao informacije o njoj, između ostalog da je, kako je rekao "krstila kerove".

Ipak, dnevn list "Alo!" donosi drugačiji prikaz onoga što se u noži tuče farmerki dešavalo na Dedinju.

Naime, u trenutku kada se na „Farmi“ odvijala tuča u kojoj su se fizički obračunale Vesna Rivas i Goca Božinovska, pevačicin sin Mirko Šijan (19) bio je na koncertu Ace Lukasa u društvu Veljka Ražnatovića, a s obzirom na to da je zaštitnički nastrojen prema majci, čim je čuo šta se desilo hteo je da krene put Lisovića. Kako ne bi došlo do neprilika, Ceca je mladog Mirka zatvorila u svoju vilu na Dedinju.

- Ceca i Goca su godinama drugarice i njihova deca se druže, pa su tako zajedno bili na koncertu Ace Lukasa u subotu uveče. Taman pred kraj koncerta, izbio je incident na farmi i Mirkova mama Goca je zadobila žestok udarac u glavu. Mirku Šijanu je odmah krenuo da zvoni telefon i ljudi su mu javljali šta se desilo. Ceca je, takođe, bila upućena u sve i odmah je zvala sina Veljka i rekla da zajedno sa Gocinim sinom dođu u njenu vilu na Dedinju- započinje za „Alo!“ dobro obavešten izvor i dodaje da je mladi Šijan bio jako uznemiren.

- Kada je čuo da je Vesna udarila njegovu majku po glavi i da zbog bolova Goca plač i ne može da se smiri, Mirko je hteo da iskoči iz svoje kože, međutim, Ceca ga je bukvalno zaključala i nije mu dala da izađe. Sve vreme ga je smirivala i objašnjavala mu da ništa neće postići time što će da ode na imanje i pokuša da se na bilo koji način obračuna i zaštiti majku. Tek kada su uživo na televiziji videli da Goca napušta farmu i ide kući, Ražnatovićeva je njenog sina uputila ka njihovom domu u Surčinu da ide i vidi majku. Zaista se ponela kao veliki prijatelj - dodao je izvor dnevnih novina "Alo!".

Alo! / M.N

Pogledajte još