Uskoro šminkanje u bojama Gučija

0

Modna kuća Guči počela je sa kreiranjem specijalne kolekcije šminke koja bi trebala da se pojavi na tržištu 2014. godine… Verovali ili ne, ovo će biti ulazak kompanije u svet kozmetike.

Modna kuća Guči se do sada bazirala samo na izradu parfema kao što su čuveni „Rush“, kao i noviji „Premiere“ i „Guilty“, a promovisale su ih poznate holivudske zvezde.

Guči nije jedini svetski poznati brend koji je poželeo da se oproba u kozmetičkoj industriji poslednjih godina. Naime, u avgustu prošle godine Majkl Kors debitovao je sa prvom kozmetičkom linijom, dok je Mark Džejkobs u svetu lansirao kolekciju prošle jeseni kada je izbacio prvu kozmetičku liniju, a ugovor je potpisao sa Seforom.

Za kreiranje jedne luksuzne kozmetičke linije potrebno je više godina, a ako su ove glasine istinite Guči je rad na svojoj prvoj kolekciji šminke počeo još 2011. godine.

Izgleda da će Guči po uzoru na Dior, Šanel i Živanši svojim obožavateljima uskoro ponuditi kompletnu liniju dekorativne kozmetike u kojoj će se nalaziti puderi, senke, maskare, rumenila, ruževi i sve što je potrebno za potpuni „make up“ užitak njegovih glamuroznih fanova.

Izvor: Super žena

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.