Prava vampirica: Secka ljude i pije im krv već 30 godina (VIDEO)

Keplsova upoznaje vampire u radnji u kojoj se prodaju bizarne stvari. Ona ih tu secka paganskim nožem pre ispijanja njihove krvi.

Džulija misli da je ispijanje ljudske krvi čini mlađom i energičnijom, kao i one besmrtne krvopije iz filmova poput "Sumrak sage".

Ljubiteljka krvi tvrdi i da postoji velika podkultura krvopija širom sveta.

Međutim, ona se trudi da svoj čudni hobi drži dalje od sina Alekseja (11) i ćerke Ariel (24). Ćerka mrzi maminu opsesiju i tera je da prestane sa tim.

- Kada se hranim krvlju osobe osećam se jače i zdravije. Znam da sa naučne strane nema puno hranljivih sastojaka u krvi, ali možda ima nekih vrednosti koje još nismo otkrili - ističe ova vampirica za britanski tabloid "The Sun“.

(old_image)

- Osećam se lepše nego u periodu kada je ne pijem. Veoma sam zdrava, a i imam obilje energije sve vreme - dodala je.

Njena ljubav prema ovoj opsesiji se javila u ranoj mladosti nakon prvo poljupca sa dečkom, kada je osetila želju da ugrize svog dragog.

- To je bio moj prirodni instikt i svideo mi se ukus. Jednostavno sam dobila nagon i ne mogu da ga objasnim. Nikada nije nestao - opisuje Džulija.

- Suviše je reći da taj dečko više nije hteo da me poljubi - dodala je.

Međutim, Džulija nije počela da pije krv redovno sve dok nije upoznala svog sada već bivšeg supruga Donalda (49). Oni su na svom venčanju 2000. godine čak slavili i pijući krv jedno drugog. Nakon toga su posećivali noćne klubove u Njujorku u kojima su se hranili i krvlju drugih ljudi. Kada su dobili sina Donald je odlučio da prestane sa vampirisanjem.

- Ja sam odustao, tako da Džulija nije morala. Složili smo se da jedno mora da prestane i da se fokusira na roditeljstvo - ističe Donald.

Iako ovo kriju od sina on to ipak oseća jer je rekao:

- Počinjem da mislim da je ona vampir.

Njena ćerka se boji da će joj se majka zaraziti krvlju nekog donatora. Međutim, Džulija kaže da njeni donatori prvo moraju da prođu testove.

Dok se njeni "donatori“ razbacuju svojom krvlju kako bi ona uživala u svojoj opsesiji, širom sveta ljudi umiru jer nema onih koji bi im spasili život svojim doniranjem.

Izvor: Alo!

Pogledajte još