Sedam udesa tokom noći

Muškarac star oko 60 godina, vozač, teže je povređen u udesu koji se dogodio sinoć oko 23.10 časova na Pančevačkom putu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

On je zadobio razderotinu usne duplje, istezanje vratnog dela kičme, povrede grudnog koša i stomaka i prevezen je na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je Macura.

Na novom mostu na Adi Ciganliji oko 19.45 časova prilikom prevrtanja automobila muškarac star oko 41 godinu zadobio je povredu glave i skočnog zgloba i prevezen je na VMA, kazala je Macura.

Ženska osoba stara 22 godine zadobila je oko 23.20 časova u udesu kod PKB i skretanja za Padinsku Skelu razderotinu glave i prevezena je na VMA.

Muška osoba stara oko 15 godina je oko 19.20 časova u udesu kod okretnice tramvaja na Banovom Brdu zadobila povredu glave i prevezena je na VMA.

Muškarac star 52 godine je u udesu oko 19.20 časova u Bulevaru Zorana Đinđića zadobio povredu glave i prevezen je na VMA.

Mladić star 20 godina je u udesu oko 19 časova kod Topčiderske Zvezde zadobio povredu nosa, ali je odbio prevoz u bolnicu.

Saobraćajni udes se dogodio i oko 20 časova na uglu ulica Jurija Gagarina i Agostina Neta, ali lekari po dolasku na lice mesta nisu zatekli nikoga sa povredama, rekla je Macura.

(Izvor: B92 )

Pogledajte još